Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te düzenlenen U23 Avrupa Güreş Şampiyonası Milli Takım kadrosunda ülkemizi temsil eden Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi(TOHM) Sporcumuz Anıl Berkay Kılıçsallayan gösterdiği üstün performans ile tüm rakiplerini eleyerek Şampiyonada Altın Madalya kazandı.

Şampiyona dönüşü eğitim gördüğü Batıpark Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezinde(TOHM) Çiçeklerle, davullar, zurnalar ile karşılama töreni yapıldı. Karşılama törenine Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Boz, İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Türkoğlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve TOHM Müdürü Şahin Hopur, Sporcumuzun Antrenörleri ve Sporcu Arkadaşları katıldılar.

Karşılama töreninde Konuşan İl Müdürümüz Cemil Boz yaptığı açıklamada şunları söyledi ” Anıl’ı tebrik ediyorum bizleri gururlandırdı. Bunun devamının geleceğini ümit ediyoruz. Bu başarıdaki en büyük söz sahibi buradaki antrenör arkadaşlarımız. Bütün bir gayratle ellerinden gelen emekleri sarf ettiler. Bizler Hasbelkader devletin verdiği imkanları bu gençlerimize sunmak için gayret ettik. Ben bunun meyvelerini aldığımız için mutluyum. İnşallah önümüzdeki dönemlerde çok güzel başarılar geleceğini ümit ediyorum.” Dedi.