Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan 23 Nisan 2022 tarihinde ilimize ziyaret gerçekleştirdi. Ziyareti süresince Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Boz Genel Müdürümüze eşlik ettiler.

Genel Müdürümüz ilk olarak Kahramanmaraş Avşar öğrenci yurdunda öğrencilerimiz ile iftar yaptılar. İftar yemeğinin ardından yurdun terasında Öğrencilerimiz ile bir araya gelerek sohbet ettiler. Burada öğrencilerimizin saz eşliğinde söyledikleri türkülere eşlik ettiler. Yurt ziyaretinin akabinde Kahramanmaraş Gençlik Merkezi has oda da gençlerimiz ile bir araya geldiler. Burada Genel Müdürümüz kariyer yolunda tecrübelerini içeren bir söyleşi gerçekleştirdiler. Şiirler okundu türküler söylendi. Gençlik Merkezinde ki söyleşi programına Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Telefonla bağlanarak gençlerimizi selamladılar. Genel Müdürümüz Mehmet Baykan son olarak Kahramanmaraş Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) ve Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) ziyaret ettiler. Merkezde incelemelerde bulundular. Merkezin has odasında sporcular ile bir araya geldiler. Ziyaret sonunda Merkez önünde günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

 Spor Hizmetleri Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan’a nazik ziyaretlerinden dolayı Gençlerimiz ve Sporcularımız adına şükranlarımızı sunarız.