Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu ve Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlediğimiz “Geleneksel Okçuluk Salon Türkiye Kulüpler Kupası”   21-23 Şubat 2020 Tarihleri arasında Osman Sayın Spor Salonunda yapıldı.

Üç gün süren kupaya Türkiye geneli 24 il, 53 spor kulübünden yaklaşık 320 sporcu katılım sağladı. Kupanın 2. Günü açılış töreni düzenlendi. Sporcuların tribünlerde yerlerini alması İstiklal Marşımız okunması ile başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI ve Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu yönetim kurulu üyesi Mehmet Alaattin NALCIOĞLU birer açılış konuşması gerçekleştirdiler.  İkinci gün sıralama ve eleme atışları ile devam etti. Kupanın son günü büyük bayan ve erkeklerde final atışları yapıldı. Final atışları sonunda  Kupada derece elde eden okçuluk takımları şu şekilde oluştu;

Büyük Bayanlar;

1-Eskişehir Porsuk GSK.

2.İstanbul Okçular Vakfı SK.

3.Kocaeli Öncü GSK.

Büyük Erkekler;

1.İstanbul Okçular Vakfı SK.

2.Bursa Hasanağa SKD

3.İstanbul Sungur Okçuluk GSD.

Derece elden eden kulüplerin madalya ve kupalarını; Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Başkanı Cengiz TOKSÖZ, Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Halil AVŞAR, Büyükşehir Belediye Genel Sekreter yardımsızı M. Yılmaz ERTÜRKMEN, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman OKUMUŞ ve Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Yönetim kurulu üyeleri takdim ettiler. Ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Başkanı Cengiz TOKSÖZ’e Maraş el işi bakır ikramlık hediye etti.