Gençlik ve Spor Bakanlı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından yürütülen Anadolu Yıldızlar ligi Judo Gurup birinciliği turnuvası 9 ilin katılımıyla 07-09 Şubat 2020 tarihleri arasında ilimiz Osman Sayın Spor Salonunda düzenlendi.

Anadolu Yıldızlar ligi Judo Kahramanmaraş Grup Birinciliği turnuvasına 08 Şubat 2020 tarihinde Sporcular Hakem Heyeti ve sporseverlerin katılımıyla açılış seremonisi düzenlendi.  Açılış töreni Turnuvaya katılan Sporcuların Salonda yerlerini alması, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü  Şube Müdürü Ökkeş Solmaz bir açılış konuşması yaparak salondaki sporcu hakem heyeti ve izleyenlere hitap etti. Açılış törenin ardından müsabakalar kaldığı yerden devam etti.

İki gün süren grup müsabakaları sonunda Yıldız Kızlarla Antalya, Kahramanmaraş, Karama, Adana, Isparta, Mersin. Yıldız Erkeklerde Antalya, Mersin, Burdur, Kahramanmaraş, Adana ve Isparta yarı finale çıkmayı hak kazanan illerimiz oldular. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Gurup müsabakaları için ilimize gelen tüm sporcu Antrenör İdareci ve Hakem heyetini tebrik ederken Yarı finale gitmeyi hak kazanan illerimizin takımlarına başarılar diledi.