Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil BOZ'un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı;

“Milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biri olan Cumhuriyet; bağımsızlık ve hürriyetimizden asla taviz vermeyeceğimizin ifadesidir. Cumhuriyet, milletimizin çağdaş dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığının göstergesidir. Cumhuriyet, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde olmaz denileni başardığımızın ispatıdır. 
Cumhuriyet, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, vatan ve millet uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizin insanüstü gayret ve fedakarlıkları ile elde edilen eşsiz bir zaferle kurulmuştur. Bugünde hepimize düşen ortak görev; milli değerlerimize, tarih şuurumuza ve Cumhuriyetimize sahip çıkmak ve değerlerimizi gelecek nesillere aktarmaktır.
Türkiye Cumhuriyeti; bundan sonra da, önünde uzanan aydınlık yolda, emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir. Türk milleti; dili, kültürü, tarihi ve itibarlı kimliğiyle Cumhuriyetimizin 100. yılına el ele, gönül gönüle güçlü biçimde yürüyecektir.
Milletimiz, Cumhuriyet rejimi ile kazandığı değerleri, toplum hayatımızın vazgeçilmez unsuru olarak benimsemiş, karşılaştığı sorunları Cumhuriyete olan bağlılığı sayesinde birlik ve beraberliğinden tâviz vermeden aşmayı bilmiştir. 
Geleceğimizi emanet edeceğimiz sevgili gençlerimiz; Şehit ve Gazilerimizin hatıraları ve fedakârlıklarını örnek alarak, Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve O´nun vazgeçilmez rejimi olan demokrasimizi her türlü tehdit ve tehlikelerden daima koruyacaktır. Cumhuriyet; Türk gençliğinin çalışmaları ile daha da yücelecek, dünya durdukça var olacaktır.
Bu tarihi gün dolayısıyla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Harbi Kahramanlarımızı, ebediyete intikal eden devlet adamlarımızı, dökülen kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan, vatanımızın ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü için can veren aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, kahraman gazilerimize en derin saygılarımı sunuyor, milletimizin ve tüm gençlik ve spor câmiamızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum."