Kahramanmaraş Ak Parti Milletvekili aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi İç İşleri Komisyonu Başkanı Sayın Celalettin Güvenç Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze 07 Ağustos 2017 tarihinde bir ziyaret gerçekleştirdi.

            Ziyarette ilk olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz  Ali İhsan Kabakcı Sayın Vekilimize Kurumun Çalışmaları hakkında idari bina toplandı salonunda bir birifing sundu, sunum esnasında Şube Müdürlerimizde salonda hazır bulundular, İl Müdürü Kabakcı Sayın Vekilimize 15 Temmuz Temalı anı plaketi ve yine 15 temmuz temalı tişört ile Kahramanmaraşlı gençlerin şehitlerimize yazdıkları ve bakanlığımız tarafından kitaplaştırılan ecdada mektup kitabını hediye etti.   Sayın vekilimiz ve İl Müdürümüz burada gerçekleştirilen sunumun ardından 12 şubat Spor Kompleksi içerisinde yer alan Havalı Tabanca ve Olimpik Okçuluk Merkezini ziyaret ettiler, burada okçuluk eğitimi alan gençler ile bir araya gelen misafirler ok atarak bu sporu tecrübe ettiler, akabinde Kahramanmaraş Gençlik Merkezine geçen misafirler spor salonunda voleybol antrenmanı yapan gençler ile sohbet ettiler. Ziyaretin sonunda Gençlik Merkezi Has odada gençler ve çocuklar ile bir araya gelen Sayın vekilimiz burada gençler ile soru cevap şeklinde hoş bir sohbet gerçekleştirdiler. Sayın vekilimiz tüm ziyaretlerde Gençler ile kaynaşarak onlar ile hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi.

            Sayın vekilimizi Celalettin Güvenç ziyaret sonunda Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti belirterek ileri ki bir tarihte tekrar gelme sözü verip tesislerden ayrıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak, Sayın Vekilimize bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.