Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanlığı tarafından 2013 yılında hayata geçirilen Fabrika Voleybol projesi 20. Şubesini ilimizde açıyor.

Fabrika Voleybol, 2013 yılında Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından kurulmuş bir voleybol okuludur. Fabrika Voleybol’un amacı 6-12 yaş grubundaki bireylerin sporla tanışmasını sağlamak ve sporu sevdirerek hayatlarının bir parçası haline getirmektir. Fabrika Voleybol, günümüz genç kuşağın tüm yaşamında büyük bir artı sağlayacak spor disiplini ve spor kültürünü aşılamayı ilke edinmiştir. Bu doğrultuda Türk sporu için hem sahada hem de saha dışında fair play ruhunu benimsemiş sporcular yetiştirmeyi hedefler. Bu kapsamda Türkiye Voleybol Federasyonu Fabrika Voleybol koordinatörü Kaan Eren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Voleybol Kahramanmaraş İl Temsilcisi Sadullah Çınar ve Voleybol Antrenörlerimiz Nevruz Tokuç, Ali Korkmaz da hazır bulundular. Bu Güne kadar Türkiye Genelinde 17 il  ve iki ilçede hayata geçirilen Fabrika Voleybol projesi hakkında İlimizde yapılacak faaliyetler üzerine istişarelerde bulundular.

İl Müdürü Kabakcı proje hakkında şunları söyledi’’ Spor sevgisini ve voleybolu küçük yaşlardan itibaren tüm ülke geneline yayarak, başarılı voleybolcular ve voleybol sever kitleler yaratmak adına Federasyonumuzun Fabrika Voleybol Projesini İlimizde Hayata geçireceğiz, İlimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum ‘’ dedi