12 Şubat  ilimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Kahramanmaraş Onikişubat İdman Yurdu Spor Kulübü ile 15 Temmuz gecesi kahramanca Şehit olarak hain darbe girişimini engelleyen Astsubay Ömer Halis Demirin Memleketi olan Niğde’nin Bor İlçesi Çukurkuyu Belediye spor arasında özel bir maç gerçekleştirildi.

            10 Şubat 2017 tarihinde 12 stadyumunda maç öncesi, gerçekleştirilen program Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızı okumasının ardından 15 temmuz gecesi gerçekleşen hain darbe girişimi ve Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in o  gece yaptığı kahramanlığı anlatan kısa bir video slayt statta izlettirildi. Onikişubat İdmanyurdu ve Çukurkuyu Belediye spor yöneticileri müsabakanın oynanması için destek veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a, Onikişubat Belediyesi Hanefi Mahçiçek’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Ali İhsan Kabakçı’ya, İş Adamı Ercan Dağlandı’ya, İş Adamı Ali Cilve’ye Kahramanmaraş spor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan’a plaket takdimi yapılarak onurlandırdılar.

            2-2 skorla berabere tamamlanan maçta iki kardeş takımın sporcuları her golden sonra birlikte el ele tribünlere koşarak asker selamı ile Aziz Şehitlerimizi andılar.