Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanlığının 2016 yılı faaliyet programında yer alan Trap Zafer Kupası müsabakaları 26-28 Ağustos 2016 tarihlerinde ilimiz Büyükşehir Belediye Spor Kompleksi içerisinde yer alan Trap Skeet Atış Poligonunda gerçekleştirildi.

            İki gün süren yarışmalarda Türkiye geneli 23 ilden toplamda 92 sporcu mücadele etti. Trap Zafer Kupasına Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Ufuk ARMAN'da katılarak yarışları izledi. Federasyon Başkanı ARMAN yaptığı röportajda '' Zafer Kupası için Kahramanmaraş'ta olmaktan çok mutluyuz. Büyükşehir Belediyemize ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bizlere bu poligonda yarışma imkanı verdikleri için desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.'' dedi.

            Trap Zafer Kupasında mücadele eden Kahramanmaraş'lı sporcular başarılı sonuçlar elde etiler. Genç Kızlarda mücadele eden Rumeysa Pelin KAYA 62 plak vuruşu ile birinciliği elde ederken, Büyük Bayanlarda Safiye SARITÜRK seri atışlarda birinci olarak çıktığı finallerde üçüncü oldu. Ayrıca Genç Erkeklerde Berat AK finalde mücadele eden sporcularımızdan oldular.