Her yıl olduğu gibi bu yılda, okulların tatile girmesi ile birlikte çocuklarımızın, gençlerimizin sporla vakit geçirmeleri, sokaklarda kötü alışkanlıklardan korunmaları amacıyla, Gençlik ve Spor Bakanlığımızca '' Yaz Spor Okulları '' düzenleniyor.

            Bu çerçevede Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak ''BU YAZ SENDE SPOR YAPMALISIN'' sloganından hareketle, ilimizde 24 spor branşında kurslar açılarak tüm yaz boyunca çocuklarımız ve  gençlerimizin sporla zaman geçirmeleri amaçlanmaktadır.

            5-18 Yaş arası çocuklarımıza yüzme hariç ücretsiz olan Yaz Spor Okullarımızda, çocuğun tercihleri de dikkate alınarak uzman antrenör kadromuzla yönlendirmeler ve eğitimler verilmektedir. Yaz boyunca spor eğitimi alan çocuklarımız içerisinden antrenörler tarafından başarılı görülen çocuklar   performans sporcusu olarak değerlendirilerek yeni yetenekler keşfediliyor.

            Çocuklarının Yaz Spor Okullarından yararlanmasını isteyen ebeveyn ve velileri il Spor Merkezi Kayıt Stantlarımıza bekliyoruz.

MÜRACAAT YERLERİ:

  • Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü: 0344 235 17 02-04
  • Batıpark Spor Salonu: 0344 223 53 66
  • Osman Sayın Spor Salonu :
  • 12 Şubat Yüzme Havuzu: 0344 235 17 02   / 146
YAZ SPOR OKULLARI BROŞÜRÜ.pdf