Elbistan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü okul sporları çerçevesinde, gençler kategorisinde gerçekleştirilen futsal turnuvasında şampiyon belli oldu.

            2012016 eğitim-öğretim dönemi okul sporları turnuvalarında geçtiğimiz hafta başlayan futsal karşılaşmaları Elbistan Gençlik Merkezinde oynandı. Çok sayıda takımın katıldığı turnuva, genç erkekler ve genç kızlar kategorilerinde gerçekleştirildi.

            Yaklaşık 1 hafta süren karşılaşmaların sonucunda dereceye giren takımlara kupaları törenle verildi. Genç erkekler kategorisinde birinciliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi elde ederken, Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, İMKB Fen Lisesi üçüncü ve Ekinözü ÇPL de dördüncü oldu. Genç kızlar kategorisinde ise şampiyonluğu Elbistan Anadolu Lisesi elde etti. İMKB Fen Lisesi ikinci, Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü ve Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi de dördüncü oldu. Dereceye giren okul takımlarına kupaları törene katılan daire amirleri tarafından verildi. Her kategoride birinci olan takımlar, Kahramanmaraş’ta yapılacak olan turnuvalarda Elbistan’ı temsil edecek.