İlimizin kurtuluş günü anısına 12 Şubat’ta düzenlenmesi planlanan ancak Dünya Güreş Birliği’nin kararıyla 5 Nisan Madalya gününe ertelenen Uluslararası 12 Şubat U20 Serbest Güreş Turnuvası Merkez Spor Salonunda düzenlendi.

Azerbaycan, Fransa, Kırgizistan ve Türkiye’den 60 Sporcunun 10 siklette katılım sağladığı turnuva sonunda  Türk sporcular 6 altın, Kırgızistanlı sporcular 2 altın Azerbaycanlı ve Fransız sporcular ise birer altın madalya kazandılar. Takım sıralamasında Türkiye zirvede yer alırken, Azerbaycan ikinci ve Kırgızistan ise üçüncü oldu.

Dereceye giren sporculara madalyalarını şu isimler verdi: Organizasyon Kurulu Başkanı Mehmet Eroğlu, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil Boz, Avrupa ve Dünya Şampiyonu Harun Doğan, Kahramanmaraş Güreş İl Temsilcisi Hacı Söyler, Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Şube Müdürü Mustafa Orak, Kahramanmaraş Gençlik Spor Şube Müdürü Ali Aksu, MHK Üyesi Uluslararası Hakem Osman Sağıroğlu, Eski Milli Güreşçi Hamza Eroğlu, Organizasyon Kurulu Üyesi Faruk Demirci, ve Müsabaka Teknik Delegesi Hadi Hassan İsmael.