Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Sütçü İmam Üniversitesi arasında yapılan İş protokolü ile Avşar yerleşkesi içerisinde Gençlik Ofisi hizmeti vermek üzere Gençlik Otağı açılıyor.

26 Ağustos 2020 tarihinde Rektörlük binasında; Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi CAN ve Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cemil BOZ Tarafından iş birliği protokolü imzalandı.

Açılacak olan Gençlik Otağı ile; Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nin; öğrenciler ile Üniversite akademik ve idari personelinin eğitsel, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi; bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesinin yanı sıra gençlerin yükseköğrenimleri sürecinde almış oldukları eğitimle birlikte kişisel kapasite gelişimlerine katkı sağlanması yönünde iş birliğinin arttırılması ve desteklenmesi amaçlanıyor.

2020-2021 Eğitim Öğretim yılına açılacak olan Otağ Gençlik Ofisi içerisinde Standart bir Gençlik Merkezi İçerisinde yer alan bütün imkanların yer alması planlanıyor.