Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Sütçü İmam Kız Yurdunda kalan öğrencilerimiz yurtlarından Mavi kapak toplayarak ihtiyaç sahibi engelliler için 4 adet tekerlekli aldılar.

07 Nisan 2019 tarihinde Sütçü İmam Kız Yurdunda yapılan program ile Mavi kapaklar teslim edilerek tekerlekli sandalyeler yurt idareye teslim edildi. Programa Mavi Kapak toplayan tüm arkadaşlarını temsilen öğrenciler, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI, Sütçü İmam Yurt Müdiresi Derya ABACI ve İlimizde Mavi Kapak kampanyalarını Gönüllü olarak yürüten Abdulkadir GÜLMEZOĞLU ‘da katıldılar.

Programda bir konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI “ Öğrencilerimiz örnek bir davranışa imza atıyorlar. Mavi Kapak toplayarak ihtiyaç sahipleri için 4 adet Tekerlekli aldılar. Bilindiği üzere Mavi Kapaklar doğada binlerce yıl kalıyor bu gönden bakıldığında doğa dostu bir proje çevreye zarar veren bir mamül dönüşüme kazandırılarak geri dönüşüme kazandırılıyor elde edilen katma değer ise bir ihtiyaç sahibi için Tekerlekli sandalye oluyor. İlimizde Abdulkadir GÜLMEZOĞLU beyefendi bu işin hamisi yakından takip ediyoruz il geneli 8 bini aşan sayıda tekerlekli sandalyeyi Mavi kapak kampanyası ile ihtiyaç sahibine ulaştırmıştır, kendisini bu konuda tebrik ediyorum. Bizlerde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Tüm Spor Tesislerimizde, Gençlik Merkezi ve Yurtlarımızda Cumhurbaşkanlığımız tarafından başlatılan “Sıfır Atık” projemizi yürütüyoruz. Şimdi Sütçü İmam Kız Yurdumuzda Mavi kapak toplama kampanyasını öğrencilerimiz ve yurt idaremiz başlattılar ve görüldüğü üzere çok güzel sonuçları oldu. Başta bu kampanyayı yürüten tüm öğrencilerimizi, Yurt İdare ve Personellerimizi Gönülden kutluyorum. Projeye desteklerinden dolayı da Abdulkadir GÜLMEZOĞLU’ na teşekkür ediyorum. “ dedi.

Program sonunda Mavi Kapaklar Abdulkadir GÜLMEZOĞLU’ na verilerek 4 adet tekerlekli sandalye İhtiyaç sahiplerine verilmek üzere Yurt idareye teslim edildi.