Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından sertifikasyonu yapılan ve Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde eğitimleri gerçekleştirilen Bronz Cankurtaran ve İlk Yardım Eğitimleri sonunda başarı ile tamamlayarak Sertifikalarını alan Cankurtaran adayları ve Eğitmenleri Mehmet Eskalen, Selçuk Paksoy, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI’ yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Cankurtaran Eğitmeni Mehmet Eskalen “Tesislerin kullanımı ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne Ait tüm imkânları Kursiyerlerin hizmetine açan her türlü desteği veren İl Müdürümüz Sayın Ali İhsan KABAKCI’ ya Kursiyerlerim ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi. Eğitim sürecinden bilgiler alan İl Müdürü KABAKCI “ Ülkemiz üç tarafı denizler ile çevrili, Kahramanmaraş ise Barajlar göletler ve Kanallar  ile çevrili yaz aylarının gelmesiyle birlikte boğulma vakaları artıyor. Burada profesyonel anlamda Yetişmiş cankurtaranlara ihtiyaç duyuluyor. Bunu yanında İl Müdürlüğümüze ait Su Sporları Tesisimiz, açık kapalı havuzlarımız ve belediyelerimize ait havuzlarımız var ayrıca son dönemde özel siteler ve yüzme havuzlarında artış var. Büyük bir istihdam alanında bahsediyoruz. Sizler buralardan aldığımız eğitimler ile inanıyorum ki buralarda görevler alacaksınız çok önemli kritik bir öneme haiz bu görevi layıkıyla yapacağınıza inanıyorum. Hayırlı olsun diyorum. Dedi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Basın ve Yayın Şube Müdürü Mustafa ARGUZ’ unda hazır bulunduğu Ziyaret sonunda  Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI Cankurtaran eğitimi sonunda sertifikasını alan kursiyerler Başarı Belgesi takdim etti.