Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilen 81 İl Müdürlüğüne; "ZARARLI ALIŞKANLIKLARLA MÜCADELE FARKINDALIK EĞİTİMİ" İnternet üzerinden Online olarak gerçekleştirildi. 28 Aralık 2018 tarihinde 14:00-16:00 saatleri arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan online eğitime Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri, Tesis Amirleri ve Sportif Eğitim Uzmanları katıldılar. 

İki saat süren uzaktan eğitimde Bakanlık Uzmanı Murat Paydar personellere Her türlü bağımlılığa karşı mücadele ve bu konularda gençlerde farkınladık yaratmak adına yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bir sunum gerçekleştirdiler. Yalnızca uyuşturucu bağımlılığı değil İnternet, Sosyal Medya Bağımlılığı, alışveriş bağımlılığı, egzersiz bağımlılığı vb. konulara da değinen Payrar personellere bilgiler aktardı. <o:p></o:p>

“Zararlı Alışkanlıklarla Mücadele Farkındalık Eğitiminin” bir bölümünde Yayına Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’DA Katılarak Personellere hitap ettiler.