Avcılık ve Atıcılık Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan 30 Ağustos Zafer Kupası Trap kategorisi yarışları  25-27 Ağustos 2017 tarihlerinde           Konya İlinde gerçekleştirildi. Yıldız Bayanlar, Yıldız Erkekler, Genç Erkekler, Genç Bayanlar ve Büyük Bayanlar Kategorilerinde Kahramanmaraş sporcuları mücadele ettiler ve birçok madalya ile döndüler.

Özellikle daha önce birçok Ulusal, Avrupa ve Dünya şampiyonada Milli Takım ile Ülkemizi temsil eden başarılı sporcularımızdan Safiye Sarıtürk kendi kategorisinde çoğu İstanbul, Kocaeli, Bursa, Mersin gibi büyükşehirlerden katılan rakiplerini geçerek 1.lik kürsüsünde yerini aldı. Sarıtürk Atıcılık Zafer kupasında bir de rekora imza attı. Sporcumuz 46/50 lik atış isabet sayısı ile  Büyük Bayanlarda Yeni Türkiye Rekorunun sahibi oldu. Sporcumuz elde ettiği bu başarılar ile Olimpiyat havuzuna girmeyi başardı. Bu performansını Milli Takım Olimpiyat Havuzunda gösterdiği takdirde Büyükler kategorisinde Tokyo  2020 Olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Sporcumuz elde ettiği bu başarı için Tebrik  eder Milli Takımımızda Başarılar Dileriz.